Handpoking

Bij Bullitattoo kan je ook terecht voor handpoking tattoo’s.

Handpoking tattoo’s worden zonder een machine gezet, alleen maar met een naald en inkt. Terug naar de oorsprong van het zetten van tattoo’s. Hierdoor krijgt de tattoo een hele andere uitstraling dan een tattoo die word gezet op de ‘reguliere’ manier. Ook al wordt hetzelfde ontwerp twee keer gezet, deze zullen met handpoking nooit identiek worden. Dit draagt juist bij aan de charme van de tattoo!

Is handpoking pijnlijk?

Over het algemeen is een tattoo die met de hand gezet wordt minder pijnlijk dan met de machine. Doordat er niet wordt gewerkt met de kracht van de machine, wordt de huid minder beschadigd en geneest de tattoo ook veel sneller. Het duurt wel langer om de tattoo op het lichaam te zetten met de hand in plaats van met de machine. Grotere ontwerpen worden mogelijk verdeeld over meerdere sessies.

Welke ontwerpen passen bij handpoking?

Handpoking tattoo’s moeten niet worden verward met tattoo’s die met de machine zijn gezet. Realistisch werk en schaduw effecten kunnen hier niet mee bereikt worden. Dot work, mandalas en geometrische vormen zonder duidelijke omlijningen verlenen zich perfect voor handpoking.

Is handpoking hygiënisch en veilig?

Bij Bullitattoo werken wij uiteraard uitsluitend volgens de GGD richtlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van steriele wegwerp naalden en tattoo inkt.

Wanneer kan ik terecht?

Op vrijdag en zaterdag is vrije inloop voor handpoking. Mocht je een specifiek ontwerp in gedachten hebben dan is het aan te raden om een afspraak te maken zodat deze uitgewerkt kan worden.

Heb je nog meer vragen? Stel ze dan via onze contactgegevens of kom langs in de shop!

%d bloggers liken dit: